Kategorier
Skönhet

Uppskattat solarium i Södertälje

De flesta vet hur det känns att titta sig i spegeln efter en grå höst. Huden är glåmig och man längtar efter sommarens varma strålar. För de som bor i Södertälje är solarium en bra ersättning.

Livet var lite segt och tankarna som rörde sig i Beas huvud gjorde inte det lättare. Det behövdes något extra för att få fart på humöret. Visst kunde hon ta en tur till puben och träffa folk. Men då ville hon känna sig fin.

Bästa kompisen Patricia såg att allt inte stod rätt till och passade på att överraska Bea på födelsedagen med en lite annorlunda present.

Ett solarium gjorde all skillnad i världen

Bästa vännen hade fått med Bea på promenader, och gymkort hade köpts. Hon började känna sig gladare. Så kom födelsedagen. De hade spenderat förmiddagen på ett spinningpass och stod nu i omklädningsrummet där hon fick presenten: ett presentkort på ett suveränt solarium i Södertälje och en pubkväll till helgen.

Solariet låg i närheten och de bestämde sig för att gå dit direkt. Trots att hon var försiktig tog det bra och hon kunde se ränderna efter bikinin. Nu log hon stort och frågade om det var okej att gå en gång till innan helgen. Det var det.

Den helgen var det en sprudlande glad Bea som klev in på favoritpuben. Bortblåst var det låga humöret och hon var redo för fest. Vad lite färg på huden kunde förändra allt, tänkte hon, innan hon banade sig fram till sina vänner för en härlig kväll.