Kategorier
Tandhälsa

Estetisk tandvård för bättre självförtroende i Malmö

Utseendet har ingen betydelse säger vi. Men är det sant? Många gånger bedömer man människor efter att bara ha slängt en blick på dem. Därför är det skönt att man i Malmö kan få estetisk tandvård.

Annas liv gick som på räls och hon gick från klarhet till klarhet. Hon hade skickat in demokassetter för att nå ut med sina texter och sin musik. Nu hade hon varit och träffat en kvinna på ett stort skivbolag som gillade hennes stil. De ville spela in en platta men det fanns ett problem. De ville att hon, Anna skulle spela in dem. Oron spred sig då hon aldrig planerat att stå på scenen. Inte för att hon hade scenskräck utan för att hon skämdes över sina fula tänder. De hade fläckar av lagningar och annat. En tand hade hon slagit av för många år sedan.

Malmöklinik bokade in estetisk tandvård

Ändå hade hon mer eller mindre sagt ja, och nu satt hon här och väntade på att få träffa en tandläkare. Hon hoppades att denne kunde hjälpa. Konsultationen gick bra och han erbjöd henne först tandblekning. Men när de talat en stund bestämde hon sig för att gå all in och skaffa skalfasader. Så skulle alla tänder bli fina, vita och raka. De skapades av glas och fästes sedan på tänderna. Hon kunde äta som vanligt efter behandlingarna bara hon var försiktig med hårda karameller och liknande. Redan efter konsultationen kontaktade hon skivbolaget och sa att hon kunde börja spela in vilken dag som helst. Läs mer om tandvård på denna sida: estetisktandvårdmalmö.se