Om oss

Är vi för utseendefixerade i vår moderna tid? Många vill göra gällande att vi sätter ett alltför stort fokus på hur vi ser ut. Vi kan, till viss del, hålla med om detta. Men, samtidigt: om man känner sig snygg så kommer man också att må ganska bra.

Man glömmer lätt bort detta och man glömmer bort vilken boost det är för den egna självkänslan att känna sig riktigt, riktigt snygg. Man har lagt en perfekt makeup, man har supersnyggt hår, man har en perfekt outfit – vem kan stoppa mig?

Den känslan vill vi ge dig som läsare. Vi kommer att ge tips om hur du ska agera för att nå dit – varje dag. Här kommer du att hitta tips, råd och guider om allt från makeup, hudvårdsprodukter, håruppsättningar och andra härliga saker.

Vi kommer även att ge tips om spännande skönhetsbehandlingar och gå igenom lite kring hur man ska tänka gällande dessa. Vilka risker finns, hur mycket kostar det och hur pass bra effekt kan man förvänta sig?

Insidan och det inre välmåendet kommer att hamna i stort fokus. Vi kommer att skriva mycket om vikten av att varva ner, lägga ifrån sig telefonen, lägga jobbet åt sidan och bara njuta av lugnet. Hur gör man det och hur kan man egentligen hitta tid åt sig själv? Vi ska försöka ge goda råd även om detta. En sida om skönhet och hälsa, helt enkelt. Välkommen!