Kategorier
Tandhälsa

Tandläkare i Solna tar bort smärta

Tandvärk är något man inte önskar sin värsta fiende. Men är konstig nog något som inte går att minnas hur det känns när den väl är borta. Som tur är finns tandläkare i Solna som räddare i nöden.

Dan hade äntligen kommit i ordning i ett nytt hem i en ny stad. Allt kändes bra och han längtade efter att få utforska omgivningarna och lära känna nya människor. Något som skulle hända så snart han landat på jobbet och kommit in i rutinerna.

Arbetskamraterna var ett härligt gäng och det var efter en utekväll med dem han vaknade med tandvärk från helvetet. Han började leta efter värktabletter men kunde för sitt liv inte minnas vart han lagt dem. Nu var det nödläge.

Solna hade tandläkare med akuttider

Med några knapptryckningar hade han hittat några tandläkare i området. Han klickade på första bästa och kunde inte tro sin tur. De hade akuttider. Ett formulär där man kunde boka tid kom upp på skärmen men han hade inte tid att vänta på ett mejl utan valde telefonnumret.

Morgon kantades, trots tandvärken, av tur och han fick en tid om en timme. Genom att konsultera kartan på samma sida såg han att tandläkaren nåddes med bara en kort cykeltur genom Solna.

En och en halv timme senare var han smärtfri och tanden provisoriskt lagad. Nästa vecka skulle han få den ordentligt lagad. Men vad gjorde det. Han hade inte ont längre och funderingarna på vilken tandläkare han skulle välja i Solna hade han nu fått svar på. Läs mer om tandläkare på denna sajt: tandläkaresolna.nu