Kategorier
Skönhet

Fillers i Västerås innan strandsäsong

Att boka tid för fillers görs av många olika anledningar på kliniken i Västerås. En fylligare mun, mindre rynkor, stramare hud runt ögonen som gör att man får ett yngre utseende och mycket mer.

Agneta längtade inte längre till härliga stunder på stranden. Rumpan som alltid hade varit rund, slät och snygg var nu ett minne blott och numera inget hon ville visa upp. Visst hade hon funderat på att göra en operation och sätta in implantat. Men det kändes drastiskt och lite obehagligt att ha främmande material i kroppen. Hon hade läst om skräckexempel och än så länge hade ingen tid bokats.

Så en dag när hon pratade med en nära vän om botox i ansiktet fick hon lära sig något nytt.
Något som skulle ändra på allt.

Västerås klinik fixade rumpan med fillers

Numera kunde man göra fillers även på kroppen. Det här lät spännande, tyckte hon. Samma dag bokade hon tid för en konsultation. Kliniken hade informerat om att behandlingen kunde göras först 48 timmar efter hennes besök då den tiden numera krävdes för att kunden, dvs hon, skulle få tid att fundera lite innan det var dags.

Vid besöket fick hon veta att de kunde hjälpa henne att få tillbaka sin forna rumpa. Dessutom var partiklarna i kroppsfillers större än de som injicerades i ansiktet. Resultatet skulle därför hålla i två år.

Behandlingen bokades in och skulle bara ta en timme med förberedelser och allt. Sen var hon redo att dra på bikinin igen med oförändrat självförtroende. Läs mer om fillers på den här hemsidan: https://www.beautybydream.se/